Advertisement

Ayhan Bilgen Yeni Parti : Ayhan Bilgen'den yeni parti sinyali- Artı Gerçek : Buna yeni parti değil de yeni bir siyaset arayışı desek daha doğru olur.

Ayhan Bilgen Yeni Parti : Ayhan Bilgen'den yeni parti sinyali- Artı Gerçek : Buna yeni parti değil de yeni bir siyaset arayışı desek daha doğru olur.. Kobani soruşturması kapsamında tutuklanan kars belediye başkanı ayhan bilgen'in yeni parti kuracağı gündeme getirilmişti. Türkiye'de yeni bir fikre ihtiyaç var. Bilgen, twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı Kobane soruşturması nedeniyle 25 eylül 2020'de gözaltına alınan ve 2 ekim'de tutuklanan kars belediye eş başkanı ayhan bilgen, hdp'den ayrılacağı ve yeni parti kuracağı yönündeki iddialara. Bilgen, twitter paylaşımında, türkiye'de yeni bir fikir ve tarza ihtiyaç var.

Bunun yeni bir siyasi partiye dönüşme ihtimali, göreceği ilgi ve imkanlarla ilgilidir. Eski kars belediyesi eş başkanı ayhan bilgen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, yeni bir parti kurulacağının sinyalini verdi. 18.01.2021 23:19 hdp'li ayhan bilgen'den yeni parti sinyali: Biz ayhan bilgen ile bu konuyu konuşuyorduk. Hdp grup başkanvekili hakkı saruhan oluç, eski kars belediyesi eş başkanı ayhan bilgen'in 'yeni parti sinyali' olarak yorumlanan açıklamasına ilişkin temennim odur ki ayhan bilgen'in ileri sürdüğü.

HDP'li Ayhan Bilge'den yeni parti kurma sinyali! Son ...
HDP'li Ayhan Bilge'den yeni parti kurma sinyali! Son ... from i.internethaber.com
Bilgen, twitter paylaşımında, türkiye'de yeni bir fikir ve tarza ihtiyaç var. Kobani soruşturması kapsamında tutuklanan kars belediye başkanı ayhan bilgen'in yeni parti kuracağı gündeme getirilmişti. Bilgen daha önce de hdp'nin siyasetinin geldiği noktayı eleştirmiş ve yeni öneriler sunmuştu. Hdp'den ayrılıp yeni parti kuracağı söylenen kars eski belediye başkanı ayhan bilgen, yeni bir paradigma geliştirilmesi gerektiğini söyleyerek bunu bir platforma ya da hareket mi yoksa bir partiye. Eski kars belediyesi eş başkanı ayhan bilgen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, yeni bir parti kurulacağının sinyalini verdi. Tutuklu bulunan eski kars belediye eş başkanı ayhan bilgen'den yeni bir siyasi parti sinyali geldi. Bilgen'in yeni parti kuracağı yönündeki açıklamaları hdp kanadı tarafından pek hoş karşılanmıyor. Bunun yeni bir siyasi partiye dönüşme ihtimali, göreceği ilgi ve imkanlarla ilgilidir.

Bunun yeni bir siyasi partiye dönüşme ihtimali, göreceği ilgi ve imkanlarla ilgilidir.

Hdp'li ayhan bilgen'den yeni parti sinyali. Bilgen tutuklandıktan hemen sonra da benzer mesajlar vermişti. Rine kayyum atanan kars eski belediye başkanı hdp'li ayhan bilgen yeni bir parti kuracak mısınız? sorusuna, bugün gelinen noktada bu beklentilin tek parti ile karşılanmasının koşulları ortadan. Hdp'den ayrılıp yeni parti kuracağı iddialarıyla gündeme gelen kars eski belediye başkanı ayhan bilgen, yeni bir parti iddialarına ilişkin bunu bir platforma ya da hareket mi yoksa bir partiye mi. Eski kars belediyesi eş başkanı ayhan bilgen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, yeni bir parti kurulacağının sinyalini verdi. Hdp grup başkanvekili hakkı saruhan oluç, eski kars belediyesi eş başkanı ayhan bilgen'in 'yeni parti sinyali' olarak yorumlanan açıklamasına ilişkin temennim odur ki ayhan bilgen'in ileri sürdüğü. Eski kars belediye başkanı ayhan bilgen, yeni bir parti kurulacağının sinyalini verdi. Tutuklu bulunan eski kars belediye eş başkanı ayhan bilgen'den yeni bir siyasi parti sinyali geldi. Türkiye'de yeni bir fikir ve tarza ihtiyaç var. Türkiye'de yeni bir fikre ihtiyaç var. Bilgen daha önce de hdp'nin siyasetinin geldiği noktayı eleştirmiş ve yeni öneriler sunmuştu. Bunun yeni bir siyasi partiye dönüşme ihtimali, göreceği ilgi ve imkanlarla ilgilidir. Kobani soruşturması kapsamında tutuklanan eski kars belediye başkanı ayhan bilgen, herkesi sabra davet ediyorum.

.başkanı ayhan bilgen, yeni bir paradigma geliştirilmesi gerektiğini söyleyerek bunu bir platforma ya da hareket mi yoksa bir partiye mi dönüşmesi gerektiği toplumsal karşılığı ile şekillenecektir. dedi. Bilgen tutuklandıktan hemen sonra da benzer mesajlar vermişti. Hdp grup başkanvekili hakkı saruhan oluç, eski kars belediyesi eş başkanı ayhan bilgen'in 'yeni parti sinyali' olarak yorumlanan açıklamasına ilişkin temennim odur ki ayhan bilgen'in ileri sürdüğü. Tutuklu bulunan eski kars belediye eş başkanı ayhan bilgen'den yeni bir siyasi parti sinyali geldi. Bilgen'in yeni parti kuracağı yönündeki açıklamaları hdp kanadı tarafından pek hoş karşılanmıyor.

Ayhan Bilgen'den yeni parti çıkışı | Gazete Manşetleri ...
Ayhan Bilgen'den yeni parti çıkışı | Gazete Manşetleri ... from www.gazetelink.com
Halkların demokratik partisi (hdp) eski kars belediyesi eş başkanı ayhan bilgen, twitter hesabından dikkat çekici bir açıklama yaparak yeni bir parti sinyali verdi. Ayhan bilgen'in türkiye'de yeni bir fikir ve tarza ihtiyaç var sözleri yeni bir parti mi geliyor sorusunu akıllara getirdi. Hdp'den ayhan bilgen'e 'yeni parti' yanıtı. Eski kars belediyesi eş başkanı ayhan bilgen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, yeni bir parti kurulacağının sinyalini verdi. Tutuklu bulunan eski kars belediye eş başkanı ayhan bilgen'in sosyal medya hesabından yaptığı türkiye'de yeni bir fikir ve tarza ihtiyaç olduğunu belirten bilgen, yeni bir siyasi parti sinyali verdi. Ayhan bilgen şu ifadeleri kullandı: .ayhan bilgen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda yeni bir parti kurulacağının sinyalini verdi. .hdp'nin eski eş genel başkanı selahattin demirtaş'ın yeni bir parti kuracağı iddia edilmişti.

Hdp'den ayhan bilgen'e 'yeni parti' yanıtı.

Bilgen'in resmi twitter hesabından paylaşılan metinde türkiye'de yeni bir fikir ve tarza ihtiyaç var. Bilgen tutuklandıktan hemen sonra da benzer mesajlar vermişti. — ayhan bilgen (@ayhanbilgen) january 18, 2021. Eski kars belediye başkanı ayhan bilgen, yeni bir parti kurulacağının sinyalini verdi. Türkiye'de yeni bir fikre ihtiyaç var. Eski kars belediyesi eş başkanı ayhan bilgen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, yeni bir parti kurulacağının sinyalini verdi. Hdp'den ayrılıp yeni parti kuracağı iddialarıyla gündeme gelen kars eski belediye başkanı ayhan bilgen, yeni bir parti iddialarına ilişkin bunu bir platforma ya da hareket mi yoksa bir partiye mi. Bunun yeni bir siyasi partiye dönüşme ihtimali, göreceği ilgi ve imkanlarla ilgilidir. Bilgen, i̇nsan ve özgürlük partisi dahil birçok çevreyle siyasetteki tıkanmayı aşmanın arayışı üzerine görüşmeler yapmıştım. .ayhan bilgen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda yeni bir parti kurulacağının sinyalini verdi. Ayhan bilgen'in türkiye'de yeni bir fikir ve tarza ihtiyaç var sözleri yeni bir parti mi geliyor sorusunu akıllara getirdi. Bilgen, yaptığı son açıklamada, herkesi sabra davet ediyorum. Türkiye'de yeni bir fikir ve tarza ihtiyaç var.

Halkların demokratik partisi (hdp) eski kars belediyesi eş başkanı ayhan bilgen, twitter hesabından dikkat çekici bir açıklama yaparak yeni bir parti sinyali verdi. .türkiye'de yeni bir fikir ve tarza ihtiyaç olduğunu belirterek, bunun yeni bir siyasî partiye dönüşme ihtimali, göreceği ilgi ve imkanlarla ilgilidir dedi. Edindiğimiz bilgiye göre bilgen'in tutuklanmasa dahi kars belediyesi eş başkanlık görevinden istifa edip yeni parti için bozdemir, ayhan bilgen ile bu konuda görüşmeler yaptıklarını söyledi. Kobani soruşturması kapsamında tutuklanan eski kars belediye başkanı ayhan bilgen, herkesi sabra davet ediyorum. .eş başkanı ayhan bilgen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, yeni bir parti kurulacağının sinyalini verdi.

Ayhan Bilgen'den İnternethaber'e bomba röportaj! Hükümetle ...
Ayhan Bilgen'den İnternethaber'e bomba röportaj! Hükümetle ... from i.gazeteciler.com
Tutuklu bulunan eski kars belediye eş başkanı ayhan bilgen'in sosyal medya hesabından yaptığı türkiye'de yeni bir fikir ve tarza ihtiyaç olduğunu belirten bilgen, yeni bir siyasi parti sinyali verdi. Türkiye'de yeni bir fikir ve tarza ihtiyaç var. Bilgen, i̇nsan ve özgürlük partisi dahil birçok çevreyle siyasetteki tıkanmayı aşmanın arayışı üzerine görüşmeler yapmıştım. Türkiye'de yeni bir fikre ihtiyaç var. Bilgen, twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı Bilgen'in resmi twitter hesabından paylaşılan metinde türkiye'de yeni bir fikir ve tarza ihtiyaç var. Halkların demokratik partisi (hdp) eski kars belediyesi eş başkanı ayhan bilgen, twitter hesabından dikkat çekici bir açıklama yaparak yeni bir parti sinyali verdi. Kobani soruşturması kapsamında tutuklanan eski kars belediye başkanı ayhan bilgen, herkesi sabra davet ediyorum.

Bozdemir, ayhan bilgen ile bu konuda görüşmeler yaptıklarını söyledi.

.ayhan bilgen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda yeni bir parti kurulacağının sinyalini verdi. Buna yeni parti değil de yeni bir siyaset arayışı desek daha doğru olur. Tutuklandıktan sonra yerine kayyum atanan kars belediye eşbaşkanı ayhan bilgen'in 'muhafazakar' kesimleri temsil edecek yeni bir parti kurma arayışında olduğu öne sürüldü. Bunun yeni bir siyasi partiye dönüşme ihtimali, göreceği ilgi ve imkanlarla ilgilidir. Tutuklu bulunan eski kars belediye eş başkanı ayhan bilgen'in sosyal medya hesabından yaptığı türkiye'de yeni bir fikir ve tarza ihtiyaç olduğunu belirten bilgen, yeni bir siyasi parti sinyali verdi. 6 yıl sonra tutuklanan ve yerine kayyum atanan hdp'li ayhan bilgen'den 'yeni bir parti' mesajı geldi. Hdp'den ayrılıp yeni parti kuracağı iddialarıyla gündeme gelen kars eski belediye başkanı ayhan bilgen, yeni bir parti iddialarına ilişkin bunu bir platforma ya da hareket mi yoksa bir partiye mi. Neden bunu yapıyor anlamak mümkün değil. Ayhan bilgen'in sosyal medya hesabından 'yeni parti sinyali' olarak yorumlanan mesajlarına hdp cephesinden, temennimiz odur ki bilgen'in ifade ettiği fikirler, bu iktidara payanda olmasın ve iktidar. 18.01.2021 23:19 hdp'li ayhan bilgen'den yeni parti sinyali: Türkiye'de yeni bir fikre ihtiyaç var. Kobani soruşturması kapsamında tutuklanan kars belediye başkanı ayhan bilgen'in yeni parti kuracağı gündeme getirilmişti. — ayhan bilgen (@ayhanbilgen) january 18, 2021.

Edindiğimiz bilgiye göre bilgen'in tutuklanmasa dahi kars belediyesi eş başkanlık görevinden istifa edip yeni parti için bozdemir, ayhan bilgen ile bu konuda görüşmeler yaptıklarını söyledi ayhan bilgen. Tutuklu bulunan eski kars belediye eş başkanı ayhan bilgen'den yeni bir siyasi parti sinyali geldi.

Posting Komentar

0 Komentar